2-Person Tunnel Tent G4 - ID: A035800

kampagne

Urberg2-Person Tunnel Tent G4

Mere info

Mere om 2-Person Tunnel Tent G4 fra Urberg

Et klassisk tunneltelt fra Urberg for to, 2-Person Tunnel Tent G4 er et virkeligt overkommeligt telt, der er nemt at sætte op og passer fra forår til det tidlige efterår. Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for 2-Person Tunnel Tent G4:
Beregnet til antal personer: 2
Total vægt: 2420 g
Vandsøjletryk oversejl: 3000
Vandsøjletryk gulv: 10000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 230x155x110
Inner tent dimensions: 215x130x95 cm
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 50x20 cm
Mål apsis, max (længde x bredde x højde): 105x155x110 cm
Antal indgange: 1
Antal apsis: 1
Antal teltstænger: 2 st
Udvendigt teltstof: Polyester
Tykkelse på udvendigt teltstof: 75 D
Belægning på udvendigt teltstof: Polyuretan
Gulvstof: Polyester
Belægning gulvstof: Polyuretan
Indvendigt teltstof: Polyester
Tykkelse på indvendigt teltstof: 68 D
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Tunneltelte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!