3-pack hiking wool socks - ID: 3pack_hikingwoolsock

kampagne

Urberg3-pack hiking wool socks

Mere info

Mere om 3-pack hiking wool socks fra Urberg

Hiking Wool Sock er vandresokker fra Urberg, strikket i en blød og holdbar blanding af uld og polyamid. Ulden regulerer sig naturligt efter din kropstemperatur for altid at give et behageligt klima i skoene. Ulden holder også dårlig lugt i skak, og dine fødder føles friske hele dagen. Materiale: 60% uld, 35% polyamid, 5% elastan
Egenskaber for 3-pack hiking wool socks:
Skafthøjde: Mid
Funktionspaneler: Nej
Mærket venstre/højre: Ja
Materiale: Uld/Syntetisk
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Vandrestrømper

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!