3-pack Thin Wool Nova - ID: 3pack-nova

kampagne

Urberg3-pack Thin Wool Nova

Mere info

Mere om 3-pack Thin Wool Nova fra Urberg

3-pack Thin Wool Nova er en prisvenlig strømpepakke fra Urberg. Thin Wool Nova fra Urberg er en skønt, velsiddende tynd strømpe lavet af en holdbart uld mix. Varmer, når det er koldt, men er samtidig ganske behagelig og åndbar på varme dage.

Tynde strømper med fin elasticitet
Blandede materialer, der kombinerer termiske egenskaber med ventilation og holdbarhed
Materiale: 60% uld, 35% polyamid, 5% elastan

Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for 3-pack Thin Wool Nova:
Skafthøjde: Mid
Funktionspaneler: Nej
Kompression: Nej
Mærket venstre/højre: Nej
Materiale: Uld/Syntetisk
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Hverdagsstrømper

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!