3-person Dome Tent - ID: PL10210

kampagne

Urberg3-person Dome Tent

Mere info

Mere om 3-person Dome Tent fra Urberg

3-personers kuppeltelt er et selvbærende telt til 3 personer med god plads. Stormbarduner med dobbelt beslag giver gode muligheder for at sikre teltet og at stramme stoffet stramt. I varme forhold kan inderteltet komme til brug for sig selv, og så får du beskyttelse til indsigt, men kan se dine omgivelser og måske en smuk nattehimmel.
• Dør monteret med myggenet
• Interne lommer til opbevaring
• Gode muligheder til ventilation
• Reflekterende detaljer afstivende ledninger
• Materiale ydre telt: 100% polyester 75D, 190T, tapede sømme PU Coating
• Materiale indertelt: 100% polyester 68D, 190T
• Materiale gulv: 100% polyester 210T, PU coated
• Pakkepose medfølger

URBERG® har lovet at donere 1% af sin årlige omsætning til en kendt miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for 3-person Dome Tent:
Beregnet til antal personer: 3
Total vægt: 4258 g
Vandsøjletryk oversejl: 3000
Vandsøjletryk gulv: 10000
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 60x29 cm
Antal indgange: 2
Antal apsis: 2
Antal teltstænger: 3 st
Udvendigt teltstof: Polyester
Belægning på udvendigt teltstof: Polyuretan
Gulvstof: Polyester
Belægning gulvstof: Polyuretan
Indvendigt teltstof: Polyester
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Kuppeltelte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!