3-person Tunnel Tent G5 - ID: PL10206

Julefest
35% - KODE

Urberg3-person Tunnel Tent G5

Mere info

Mere om 3-person Tunnel Tent G5 fra Urberg

3-Person tunneltelt G5 fra Urberg er et 3-sæson tunnel telt til tre personer. Teltet er virkelig overkommeligt, byder på masser af plads og er let at sætte op. Perfekt til vandringen på grund af sin lave vægt.
Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for 3-person Tunnel Tent G5:
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Beregnet til antal personer: 3
Total vægt: 3442 g
Vandsøjletryk oversejl: 3000
Vandsøjletryk gulv: 10000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 415x200x110
Inner tent dimensions: 220x175*x98 cm
Pakkemål ca. 53X23X20 cm
Antal indgange: 1
Antal apsis: 1
Antal teltstænger: 3 st
Udvendigt teltstof: Polyester
Belægning på udvendigt teltstof: Polyuretan
Gulvstof: Polyester
Belægning gulvstof: Polyuretan
Indvendigt teltstof: Polyester
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Tunneltelte

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!