3-season Kids Sleeping Bag G5 - ID: PL10223

Urberg3-season Kids Sleeping Bag G5

Mere info

Mere om 3-season Kids Sleeping Bag G5 fra Urberg

Urberg 3-season Kids Sleeping Bag G5 er en syntetisk sovepose til børn. Soveposen er egnet til brug i slutningen af foråret, sommeren og efteråret. To-vejs lynlås, løbegang ved åbningen og en lille opbevaringslomme er detaljerne, der gør soveposen til en behagelig og praktisk soveplads til dit barn.
  • Løbegang ved åbningen
  •  Lille opbevaringslomme
  • Yderstof i polyester

URBERG® has comitted to donating 1% of the annual revenue to an approved non-profit organization. When choosing an URBERG® product, you to take an active part in preserving our blue planet. Read more about 1% For The Planet 
Egenskaber for 3-season Kids Sleeping Bag G5:
Maksimal kropslængde: 150 cm
Køn: Børn
Passer til: Forår/sommer/efterår (5 til -10ºC)
Vægt: 942 g
Lynlås: Fuldlængde
Polstring: Syntetisk
Varmekrave: Nej
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!