4-person Tunnel Tent G5 - ID: PL10207

kampagne

Urberg4-person Tunnel Tent G5

Mere info

Mere om 4-person Tunnel Tent G5 fra Urberg

4-Person tunneltelt G5 fra Urberg er et 3-sæson tunnel telt til fire personer. Der er masser af plads og det er let at sætte op. Her får du virkelig meget telt for pengene. URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet.
Egenskaber for 4-person Tunnel Tent G5:
Beregnet til antal personer: 4
Total vægt: 7664 g
Vandsøjletryk oversejl: 3000
Vandsøjletryk gulv: 10000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 415x275x190
Inner tent dimensions: 220x250x180 cm
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 60x30 cm
Mål apsis, max (længde x bredde x højde): 195x275x180 cm
Antal indgange: 2
Antal apsis: 1
Antal teltstænger: 3 st
Udvendigt teltstof: Polyester
Belægning på udvendigt teltstof: Polyuretan
Gulvstof: Polyester
Belægning gulvstof: Polyuretan
Indvendigt teltstof: Polyester
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Tunneltelte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!