Airmat Nova - ID: PL10045

kampagne

UrbergAirmat Nova

Mere info

Mere om Airmat Nova fra Urberg

Airmat Nova er en ny generation af oppustelige liggeunderlag fra Urberg. Liggeunderlaget er lavet af 20D nylon TPU, som sammen med de svejsede luftkanaler giver lav vægt og høj komfort. Airmat Nova oppustes manuelt via en stor ventil i fodenden. Du kan også med fordel pumpe den op med Urberg Drybag Pump (sælges separat) og således forhindre, at fugt fra den udåndede luft kommer ind i liggeunderlaget, og risikoen for skimmel reduceres markant. Diameter ventil: ca 19 mm
Leveres med opbevaringspose.
Egenskaber for Airmat Nova:
Isoleringsmateriale: Nej (kun luft)
Ydermål LængdexBredde: 187x56
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 24x9,5 cm
Vægt: 407 g
R-værdi (US): 1,6
Tykkelse: 5,5 cm
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Oppustelige

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!