Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Airmat Nova - ID: PL10045

Julefest
40% - KODE

UrbergAirmat Nova

Mere info

Mere om Airmat Nova fra Urberg

Airmat Nova er en ny generation af oppustelige liggeunderlag fra Urberg. Liggeunderlaget er lavet af 20D nylon TPU, som sammen med de svejsede luftkanaler giver lav vægt og høj komfort.
Airmat Nova oppustes manuelt via en stor ventil i fodenden. Du kan også med fordel pumpe den op med Urberg Drybag Pump (sælges separat) og således forhindre, at fugt fra den udåndede luft kommer ind i liggeunderlaget, og risikoen for skimmel reduceres markant.

Diameter ventil: ca 19 mm
Leveres med opbevaringspose.
Egenskaber for Airmat Nova:
Isoleringsmateriale: Nej (kun luft)
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Passer til: Forår/sommer (over 0ºC)
Ydermål LængdexBredde: 187x56
Længde: 187 cm
Skulderbredde: 56 cm
Pakkemål ca. 24x9,5 cm
Vægt: 407 g
R-værdi: 1.6
Tykkelse: 5.5 cm
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

Se alle Oppustelige

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!