Airmat Pump - ID: PL10039

UrbergAirmat Pump

Mere info

Mere om Airmat Pump fra Urberg

Airmat Pump fra Urberg er et oppusteligt liggeunderlag med en indbygget pumpe og tværgående luftkanaler. Liggeunderlaget er lavet af let og holdbart 70D Ripstop Nylon. Pump luft ind ved at pumpe med åbne håndflader på ventilen i den indbyggede pumpe. I fodenden er der en ventil, der bruges, når du skal tømme liggeunderlaget for luft. Leveres med pakkepose.
Egenskaber for Airmat Pump:
Ydermål LængdexBredde: 193x52
Isoleringsmateriale: Nej (kun luft)
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 28X11 cm
Vægt: 640 g
R-værdi (US): 1,9
Tykkelse: 10 cm
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Oppustelige

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!