Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Airmat Pump - ID: PL10039

Julefest
40% - KODE

UrbergAirmat Pump

Mere info

Mere om Airmat Pump fra Urberg

Airmat Pump fra Urberg er et oppusteligt liggeunderlag med en indbygget pumpe og tværgående luftkanaler. Liggeunderlaget er lavet af let og holdbart 70D Ripstop Nylon. Pump luft ind ved at pumpe med åbne håndflader på ventilen i den indbyggede pumpe. I fodenden er der en ventil, der bruges, når du skal tømme liggeunderlaget for luft. Leveres med pakkepose.
Egenskaber for Airmat Pump:
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Passer til: Forår/sommer (over 0ºC)
Ydermål LængdexBredde: 193x52
Isoleringsmateriale: Nej (kun luft)
Længde: 193 cm
Skulderbredde: 52 cm
Pakkemål ca. 28X11 cm
Vægt: 640 g
R-værdi: 1.9
Tykkelse: 10 cm
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

Se alle Oppustelige

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!