Alesjaure Shell Jacket Men - ID: A035171

kampagne

UrbergAlesjaure Shell Jacket Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Alesjaure Shell Jacket Men fra Urberg

Alesjaure Shell Jacket Men fra Urberg er en højkvalitets skaljakke til mænd. Jakken er lavet af vindtæt og vandtæt 3-lags design med tapede sømme og DWR-behandling. Tovejs lynlås og lange lynlåse under ærmerne lader dig justere hvor meget luft som kommer ind og dermed også din kropstemperatur under vandringen. Alesjaure Shell Jacket Men har en justerbar hætte med elastisk snor og en lille skærm, der beskytter mod vejr og vind. Med snor nederst og velcro-lukning i ærmerne, justeres størrelsen nemt.
Alesjaure Shell Jacket Men er behandlet med en DWR imprægnering som ikke indeholder PFC. Imprægneringen gør at vand som lander på jakken perles og løber af stoffet. Efter noget tid vil man se at vandet ikke længere bliver til perler og så er det en god idé at genaktivere impregneringen ved at stryge jakken på strygejernets laveste temperatur. Hvis det ikke virker, kan du imprægnere jakken igen.
Materiale: 100% polyester ecodear® fra Toray, som er delvist plantebaseret og dermed et mere miljøvenligt alternativ.

URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
Egenskaber for Alesjaure Shell Jacket Men:
Svejsede sømme: Nej
For: Nej
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Membranteknik: 3-lags
Antal lommer: 3 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 10000 gram/m2/24h
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!