Alesjaure Shell Jacket Men - ID: A035171

kampagne

UrbergAlesjaure Shell Jacket Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Alesjaure Shell Jacket Men fra Urberg

Alesjaure Shell Jacket Men fra Urberg er en højkvalitets læderjakke til mænd. Jakken er lavet af vindtæt og vandtæt 3-lags design med tapede sømme og DWR-behandling. Tovejs lynlås og lange airbags under ærmerne holder dig varm under turen. Alesjaure Shell Jacket Men har en justerbar hætte med elastisk snor og skjold, der beskytter mod vejr og vind. Med snor nederst og velcro lukning, justeres størrelsen nemt.
Alesjaure Shell Jacket Men behandles med en DWR imprægnering fri for PFC. Imprægnering betyder, at vandet, der ender på ydersiden af jakken, er pærer og strømmer. Efter en brugstid kan man se, at vandet ikke perler længere, så man kan bruge et strygejern med lav varme over overfladen for at få imprægneringens beskyttelse mod fugt tilbage. Hvis det ikke virker, kan du imprægnere jakken igen.
Materiale: 100% polyester ecodear® fra Toray, som er delvist urtebaseret og dermed et mere miljøvenligt alternativ
URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
Egenskaber for Alesjaure Shell Jacket Men:
Svejsede sømme: Nej
For: Nej
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Membranteknik: 3-lags
Antal lommer: 3 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 10000 gram/m2/24h
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Skaljakker

1317.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!