Backpack Raincover 30-50 L - ID: A035790

kampagne

UrbergBackpack Raincover 30-50 L

Mere info

Mere om Backpack Raincover 30-50 L fra Urberg

URBERG® Backpack Rain Cover er en nem og bekvem regnslag, der effektivt beskytter din rygsæk under regnfulde dage. Den tydeligt print øger synligheden i mørke.
  • Materiale: Polyester
  • Passer rygsække på 30-50 liter
  • Elastik og løbegang til sikker placering på rygsæk

Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for Backpack Raincover 30-50 L:
Vægt: 96 g
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Rygsæktilbehør

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!