Camping Cookset - ID: A027585

kampagne

UrbergCamping Cookset

Mere info

Mere om Camping Cookset fra Urberg

Camping Cookset fra Urberg giver dig et godt sæt gryder og stegepande. Alle produkter er lavet af hårdt anodiseret aluminium med en hård overflade. Håndtagene er foldet ind og gryderne passer ind i hinanden for minimal pakkestørrelse. Gryde 1 liter
Gryde 1,2 liters
Gryde 2.2 liters
Stegepande 19 cm diameter
3 låg
Packkepose i mesh

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet.
Egenskaber for Camping Cookset :
Materiale: Hårdt anodiseret aluminium
Mål LængdexBreddexHøjde 18x12,5 cm
Vægt: 946 g
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Kogegrej & Stegepander

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!