Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Compact Towel 60x120 cm - ID: A026829

Julefest
30% - KODE

UrbergCompact Towel 60x120 cm

Mere info

Mere om Compact Towel 60x120 cm fra Urberg

Kompakt Håndklæde 60x120 cm fra Urberg er den perfekte håndklæde til at medbringe på ethvert eventyr og rejse! Det er utroligt kompakt og vejer seks gange mindre end en standard håndklæde gør. Det har hurtig absorptionsevne og tørrer fire gange hurtigere end bomuld håndklæder. Leveres i en praktisk opbevaringspose, der er dels af mesh.
Materiale: 85% polyester, 15% polyamid

Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet 
Egenskaber for Compact Towel 60x120 cm:
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Mål ca. (l x b): 60x120 cm
Pakkemål ca. 17,5x8,5 cm
Vægt: 160 g
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!