Cookset For 2 Persons - ID: A036035

UrbergCookset For 2 Persons

Mere info

Mere om Cookset For 2 Persons fra Urberg

Kogeset til to personer fra Urberg er et komplet kogesæt egnet til vandreture eller kortere eventyr! Sættet indeholder stegepande, grydeset med låg og kaffekedel med låg. Alt er femstillet af hårdanodiseret aluminium som holder år efter år. Kaffekedel med låg
Rummer: 1 liter 
Diameter: 152 mm 
Højde: 68 mm 
Gryde med låg 
Rummer 1,7 liter 
Diameter: 162 mm 
Højde: 85 mm 
Stegepande 
Diameter: 167 mm 
Højde: 39 mm
Egenskaber for Cookset For 2 Persons:
Materiale: Hårdt anodiseret aluminium
Vægt: 665 g
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Kogegrej & Stegepander

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!