UrbergDronningruta Fixed Length Pant Men's

kampagne

  Dronningruta Fixed Length Pant Men's - ID: A032200

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Dronningruta Fixed Length Pant Men's fra Urberg

  Dronningruta Fixed Length Pant Men fra Urberg er vævede outdoorbukser i 2-vejs stretch stof til damer. Bukserne har vandtætte forstærkninger over bag og knæ, i de mest udsatte områder, resten er behandlet med en vandafvisende imprægnering fri for fluorcarboner. Ventilationslynlåse på indersiden af det elastiske net giver god ventilation og med to håndlommer og to lommer med lynlås, hvor du kan komme alle dine små ting, der er gode at have ved hånden. Dronningruta Fixed length Pant Men’s har justerbar talje med velcro justering, bæltestropper, trykknapper og ærmer. Bukseben med lynlås.
  Vandsøjle: 7000 mm
  Materiale: 96% nylon, 4% elastan
  URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
  Egenskaber for Dronningruta Fixed Length Pant Men's:
  Zip-off: Nej
  Hovedmateriale: Syntetisk
  Lynlås nederst i buksebenet: Ja
  Vindtætte: Nej
  For: Uforede
  Antal lommer: 4 stk
  Stretch: Ja
  Forstærket områder: Ja
  Antal baglommer: 0 stk
  Antal benlommer: 2 stk
  Antal forlommer: 2 stk
  Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet og sælges eksklusivt hos Outnorth.

  Mere fra Urberg

  Se alle Vandrebukser

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!