Drybag Set - ID: PL10047

UrbergDrybag Set

Mere info

Mere om Drybag Set fra Urberg

Drybag Set er et set med 6 Urberg-pakkeposer, som er lette og vandtætte. Poserne er lavet af holdbar 20D Ripstop-nylon med rullelukning for at sikre vandtæthed. Tag dem med på vandretur, ud at padle eller på rejen for at holde styr på dit tøj og genstande i din oppakning Materiale: 380T 20D Ripstop nylon

Drybag Set indeholder drybags i tre størrelser:

3 x 1,5 L
2 x 7 L
1 x 20 L
Egenskaber for Drybag Set:
Vandtæt: Ja
Kompression: Nej
Rullelukning: Ja
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Pakkeposer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!