Emaljmugg 340 ml - ID: PL11372

UrbergEmaljmugg 340 ml

Mere info

Mere om Emaljmugg 340 ml fra Urberg

Emaljekrus 340 ml er et klassisk krus i emalje fra Urberg. Emalje modstår snavs og pletter og er et sikkert materiale til både mad og drikke.

Vi anbefaler, at du vasker dit emaljekrus op i hånden for at øge levetiden, så du kan nyde dit krus i mange år fremover.

Egenskaber for Emaljmugg 340 ml:
Materiale: Emalje/metall
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Vægt: 105 g
Volumen: 340
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!