Ervik Merino Boxer Women - ID: PL11168

UrbergErvik Merino Boxer Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Ervik Merino Boxer Women fra Urberg

Ervik Merino Boxer Women fra Urberg er trusser i en boksermodel til kvinder, lavet i en blød og behagelig blanding af mulesing-fri merinould og Tencel. Trussen har elastik i taljen med Urberg-logoet. Materiale: 60% uld, 40% lyocell.
Egenskaber for Ervik Merino Boxer Women:
Materiale: Merinould
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Undertøj

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!