Färila Fleece Jacket Junior - ID: A035965

kampagne

UrbergFärila Fleece Jacket Junior

Størrelseguide Mere info

Mere om Färila Fleece Jacket Junior fra Urberg

Färila Wind fleece Junior fra Urberg er en vindtæt fleecejakke til børn. Jakken kan bruges som et opvarmningslag under en skaljakke eller på egen hånd en tør og blæsende forårsdag. Färila Wind fleece Junior har en vindtæt membran, meshforing og en vindbryder bag lynlås foran og elastiske kantbånd og ærmegab, der forhindrer kold luft fra at komme ind. Reflekterende detaljer øger synligheden i mørket.
Materiale: 100% polyester
URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
Egenskaber for Färila Fleece Jacket Junior:
Materiale: Polyester
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Ja
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!