Fiksdal Hiking Pants Men's - ID: PL10520

kampagne

UrbergFiksdal Hiking Pants Men's

Størrelseguide Mere info

Mere om Fiksdal Hiking Pants Men's fra Urberg

Fiksdal Hiking Pants Men's fra Urberg er lækre vandrebukser til mænd, med stretch i sædet for optimal bevægelsesfrihed og Rudolf imprægnering, der afviser fugt på vandreture i vådt klima. Hvis du bliver varm, kan lynlåse på lårene åbnes for ventilation.
Bukserne har flere lommer, hvoraf to håndlommer og to lårlommer. Den venstre lårlomme har klap, knap og et flot logo, mens den højre er udstyret med lynlås og en lille inderlomme. Taljen er lukket med spænde, krog og trykknap, og der er bæltestropper. Buksens ender er udstyret med en krog, der kan fastgøres til bagagerummet, og bredden justeres let med en knap.
Materiale: 65% polyester, 35% bomuld
Strækstof over sædet: 95% polyester, 5% elastan
Egenskaber for Fiksdal Hiking Pants Men's:
Rålængde i bukseben: Nej
Støvlekrog: Ja
Hovedmateriale: Bomuld/polyester
Passer til: Forår/sommer/efterår (5 til -10ºC)
Justering nederst i buksebenet: Ja
Zip-off: Nej
Ventilation: Ja
Membran: Nej
Vindtætte: Nej
Polstring: Upolstret
Antal lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Antal baglommer: 0 stk
Antal benlommer: 2 stk
Antal forlommer: 2 stk
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!