Fjordruta Pant Women - ID: A027825

kampagne

UrbergFjordruta Pant Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Fjordruta Pant Women fra Urberg

Fjordruta Pants Women fra Urberg moderne udendørs bukser til kvinder. Bukserne er lavet af holdbart, let elastisk materiale med vandtætte forstærkninger på knæene, bagen og indersiden af kalvene. Taljen har en skjult elastik, der kan justeres med velcro. Lang udluftninger på siderne, der åbnes og lukkes med lynlås. Justerbar bredde forneden. Skal: 96% nylon, 4% elastan
Vandsøjle forstærkninger: 7000 mm
Fri for PFOA og PFOS
Vægt: 545 gram
URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet.
Egenskaber for Fjordruta Pant Women:
Zip-off: Nej
Rålængde i bukseben: Nej
Støvlekrog: Nej
Hovedmateriale: Nylon
Justering nederst i buksebenet: Ja
Passer til: Forår/sommer/efterår (5 til -10ºC)
Ventilation: Ja
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Antal lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Ja
Antal baglommer: 0 stk
Antal benlommer: 2 stk
Antal forlommer: 2 stk
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!