Foldable Gas Burner - ID: A038326

UrbergFoldable Gas Burner

Mere info

Mere om Foldable Gas Burner fra Urberg

Foldable Gas Burner fra Urberg er en utrolig lille og let åben undendørskøkken, der passer til din lomme! Foldable Gas Burner er drevet af gas og er let skruet på en gastank. Køkkenet passer til alle Urberg stegepander og gryder. Praktisk opbevaringspose i mesh er inkluderet.
CE mærket i henhold til standard EN 521: 2006
OBS! Gas tank er ikke inkluderet.
Egenskaber for Foldable Gas Burner:
Max. effekt: 2600 W
Materiale: Aluminium
Pakkemål (l x b x h): 4,5x7 cm
Vindbeskyttelse: Nej
Vægt: 90 g
Brændselstype: Gas
Piezo-tænder: Nej
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Stormkøkken

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!