Folded Thermo Mat - ID: A036093

UrbergFolded Thermo Mat

Mere info

Mere om Folded Thermo Mat fra Urberg

Foldet Thermo Food fra Urberg er en lys og smart liggeunderlag, der kan foldes. Perfekt til backpacking eller vandreture! Sengebasen er lavet af fleksibelt skum i høj isolationscopolymer. Den ene side har en ujævn overflade, der forbedrer luftstrømmen og holder dig tør, varm og giver mere komfort. Liggeunderlaget er fri for phthalater, PVC, chlor, cadmium og toksiner.
Lavet i Holland.
Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for Folded Thermo Mat :
Ydermål LængdexBredde: 185x55
Isoleringsmateriale: Skum
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 55x18,5x10 cm
Vægt: 170 g
Tykkelse: 1 cm
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Øvrige Liggeunderlag

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!