Geiranger PU Parkas Unisex - ID: PL11131

Outlet
20% ekstra - KODE

UrbergGeiranger PU Parkas Unisex

Størrelseguide Mere info

Mere om Geiranger PU Parkas Unisex fra Urberg

Geiranger PU Jacket Unisex fra Urberg er en regnjakke i en lidt længere model til både damer og herrer. Jakken er lavet af slidstærk polyester med en recycled PU-belægning og svejsede sømme for en vandtæt konstruktion. Indvendigt har jakken er behageligt, tyndt trikotfor. Jakken lukkes med trykknapper og har to forlommer, der er dækket af låg for at modstå fugt. Den faste hætte kan justeres med en snor, og Urberg-logoet ses på både brystet og på hætten som refleks.
 • Materiale: polyester med recycled PU-belægning 195 g/m²
 • Tyndt for i trikot
 • Lukkes med trykknapper
 • To vandtætte lommer
 • Reflexer
 • Længde midt på bagtil i str. M: 85 cm

Materiale: 100% polyester

Egenskaber for Geiranger PU Parkas Unisex:
Bæredygtighed: Indeholder genbrugsmaterialer
Svejsede sømme: Ja
For: Polyester
Membran: Nej
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Upolstret
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 5000 mm
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Regnjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!