Hiking Merino Package - ID: A108645

40% - KODE

UrbergHiking Merino Package

Mere info

Mere om Hiking Merino Package fra Urberg

Hiking Merino Package fra Urberg er to par slidstærke vandresokker i merinould og nylon. Sokkerne holder fødderne varme og tørre hele dagen, og takket være det ribstrikkede skaft sidder de sikkert på plads.
  • Merinould uden mulesing
  • Kan vaskes ved 30ºC og forbliver lige så blød vask efter vask 
  • Elastisk støtte i fodbuen 
  • Ribstrikket skaft 
  • Flad søm ved tæerne minimerer risikoen for gnidning

Materiale 1: 56% uld, 39% nylon, 5% elastan
Materiale 2: 98% nylon, 2% elastan
Egenskaber for Hiking Merino Package:
Skafthøjde: Høj
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Materiale: Merinould
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Vandrestrømper

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!