Hiking Wool Sock - ID: PL10283

Outlet

UrbergHiking Wool Sock

Mere info

Mere om Hiking Wool Sock fra Urberg

Hiking Wool Sock er vandresokker fra Urberg, strikket i en blød og holdbar blanding af uld og polyamid. Ulden regulerer sig naturligt efter din kropstemperatur for altid at give et behageligt klima i skoene. Ulden holder også dårlig lugt i skak, og dine fødder føles friske hele dagen.
Materiale: 60% uld, 35% polyamid, 5% elastan
Egenskaber for Hiking Wool Sock:
Skafthøjde: Høj
Mærket venstre/højre: Ja
Materiale: Uld/Syntetisk
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

Se alle Vandrestrømper

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!