Insulated Airmat Vertical Channels - ID: PL11019

kampagne
BLACK WEEK

UrbergInsulated Airmat Vertical Channels

Mere info

Mere om Insulated Airmat Vertical Channels fra Urberg

Isolerede Airmat Vertical Channels fra Urberg er et oppusteligt liggeunderlag med lodrette kanaler fyldt med 60 g/m² isolering for at beskytte dig mod jordkulden. Liggeunderlaget er hurtigt og nemt både at puste op og tømme. Vi anbefaler, at du bruger en pumpe til at fylde den med luft. På den måde forhindrer du, at der dannes skimmelsvamp fra den fugt, der kommer fra din udåndingsluft, og du forlænger levetiden på liggeunderlaget.
  • 60 g/m² isolering
  • Vertikale kanaler
  • 19 mm ventil
  • Yderstof: 30D strik/190T polyester
Egenskaber for Insulated Airmat Vertical Channels:
Isoleringsmateriale: Luft/Syntetisk
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Passer til: Forår/sommer/efterår (5 til -10ºC)
Ydermål LængdexBredde: 193x57
Længde: 193 cm
Pakkemål ca. 23x16 cm
Vægt: 895 g
R-værdi: 3.7
Tykkelse: 6.5 cm
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Oppustelige

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!