• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

UrbergJämten 55

kampagne

  Jämten 55 - ID: A026388

  Baseret på 1 karakter
  Mere info

  Mere om Jämten 55 fra Urberg

  Jämten 55 fra Urberg er en moderne og let rygsæk til dagsture og vandreture, både korte og lange. Den store åbning til hovedrummet giver hurtig og god adgang til dine ting og den fremragende ventilation på bagsiden vil holde dig kølig hele dagen. Jämten 55 har en top låg åbning, der også kan køre hele posen langsiden. En ekstern lomme hvor lagring af vådt tøj eller sko passer og to sidelommer til flasker. Hofteselen har to mindre lommer med lynlås og brystbælte kan justeres i højden. Bagsiden af Jämten 55 har stålfjedre, der holder rygsækken fra bagsiden, så luften kan komme i mellem og forhindre dig i at blive for varm. Selv skulderstropper og hoftebælte er åndbar. Indbygget regn og eksternt er flere monteringsmuligheder og reflekser. skulderstropperne har top stropper. URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet.
  Egenskaber for Jämten 55:
  Køn: Unisex
  Rumfang: 55 L
  Vægt: 1400 g
  Udvendige mål ca. (b x d x h): 400x250x720 cm
  Hoftebælte: Ja
  Aftageligt hoftebælte: Nej
  Brystrem: Ja
  Indstillelig ryglængde: Ja
  Snelås: Nej
  Tilpasset for væskesystem: Ja
  Væskesystem inkluderet: Nej
  Topåbning: Fast toplåg
  Front åbning: Nej
  Bundåbning: Nej
  Organizor: Ja
  Integreret regnslag: Ja
  Grenrem: Nej
  Beslag til kasteline: Nej
  Våbenlomme: Nej
  Stolfunktion: Nej
  Urberg er tøj og udstyr, som er specielt udviklet til vores skandinaviske forhold - til dig der kan lide at være udendørs. Her finder du primært produkter, som er specielt fremstillet til friluftsliv, men også tøj, der passer bedre til hverdagslivet i byen. Urberg findes til både voksne og børn og sælges eksklusivt hos os på Outnorth.

  Mere fra Urberg

  Se alle Vandrerygsække

  Karakterer 4.0
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!