Kaisejaure Jacket Men - ID: A035162

kampagne

UrbergKaisejaure Jacket Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Kaisejaure Jacket Men fra Urberg

Kaisejaure Jacket Men fra Urberg er en let og luftig daglig jakke til mænd. Jakken er lavet af en behagelig bomuldsblanding med let vokset overflade for at modstå lettere regn og vind. Kaisejaure Jacket Men har knap ærmer i ærmerne og snore i bunden. Kaisejaure Jacket Men er imprægneret med Rudolf bionic Finish Eco, som ikke er baseret på PFC. Imprægnering betyder, at vandet, der ender på ydersiden af jakken, bliver til perler og løber af. Efter en brugstid kan man se, at imprægneringen ikke holder længere, og så kan du forsigtigt tørre jakken på lav varme for at genoprette imprægneringsegenskaberne.
Materiale: vævet 65% polyester, 35% bomuld
URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
Egenskaber for Kaisejaure Jacket Men:
Vandtæt: Nej
Hovedmateriale: Bomuld/polyester
Hætte: Aftagelig
Vindtæthed: Nej
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Ja
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!