Kärpeljaure Zip Off Pant Men - ID: A037161

kampagne

UrbergKärpeljaure Zip Off Pant Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Kärpeljaure Zip Off Pant Men fra Urberg

Kärpeljaure Zip Off Pant Men fra Urberg er et par bukser til herrer . Fabric 1: 100% polyester
Fabric 2: 92% polyester, 8% elastane

URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Egenskaber for Kärpeljaure Zip Off Pant Men:
Rålængde i bukseben: Nej
Støvlekrog: Nej
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst i buksebenet: Ja
Passer til: Forår/sommer/efterår (5 til -10ºC)
Zip-off: Ja
Ventilation: Nej
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Antal lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Ja
Antal baglommer: 0 stk
Antal benlommer: 2 stk
Antal forlommer: 2 stk
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!