Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Kids' 3-season Sleeping Bag G5 - ID: PL10223

Julefest
40% - KODE

UrbergKids' 3-season Sleeping Bag G5

Mere info

Mere om Kids' 3-season Sleeping Bag G5 fra Urberg

Urberg 3-season Kids Sleeping Bag G5 er en syntetisk sovepose til børn. Soveposen er egnet til brug i slutningen af foråret, sommeren og efteråret. To-vejs lynlås, løbegang ved åbningen og en lille opbevaringslomme er detaljerne, der gør soveposen til en behagelig og praktisk soveplads til dit barn.
  • Løbegang ved åbningen
  •  Lille opbevaringslomme
  • Yderstof i polyester

URBERG® has comitted to donating 1% of the annual revenue to an approved non-profit organization. When choosing an URBERG® product, you to take an active part in preserving our blue planet. Read more about 1% For The Planet 
Egenskaber for Kids' 3-season Sleeping Bag G5:
Køn: Børn
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Maksimal kropslængde: 150 cm
Passer til: Forår/sommer/efterår (5 til -10ºC)
Vægt: 942 g
Pakkemål ca. 33 x 22 cm
Polstring: Syntetisk
Varmekrave: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!