Kids' Åheim Pile Jacket (Autumn 2022) - ID: PL11467-C01

OUTLET
15% ekstra - KODE

UrbergKids' Åheim Pile Jacket (Autumn 2022)

Størrelseguide Mere info

Mere om Kids' Åheim Pile Jacket (Autumn 2022) fra Urberg

Kids' Åheim Pile Jacket fra Urberg er en varm og behagelig fleecejakke til børn. Jakken er lavet i varm teddyfleece med lang lynlås foran og to åbne håndlommer. På ærmet er der et dekorativt mærke i kunstlæder.
Teddyfleece

To åbne lommer

Kantbånd omkring krave, manchetter og forneden

Dekorativt mærke i kundstlæder på venstre ærm

Materialevægt: 480 g/m²

Længde midt bagpå strl 134/140: 53 cm

Materiale: 100% polyester

Egenskaber for Kids' Åheim Pile Jacket (Autumn 2022):
Tovejs lynlås: Nej
Materialevægt: 480 g/m2
Pasform: Normal
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Materiale: Polyester
Lynlås: Fuldlængde
Vægt: 462 g
Hætte: Nej
Antal lommer: 2 stk
Stretch: Nej
Manchetter med tommelfingerhul: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

Se alle Mellemlagstrøjer

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!