Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Kids' Fall Boot - ID: PL11235

Julefest
35% - KODE

UrbergKids' Fall Boot

Størrelseguide Mere info

Mere om Kids' Fall Boot fra Urberg

Fall Kids Boot fra Urberg er et par halvhøje efterårsstøvler til børn. De har hurtigsnøring med låsning der er nem at indstille og bruge. De har en ventilerende membran, der tilbyder statisk vandmodstand i fire timer. Fall Kids Boot har forstærket hæl og tå, der kan modstå slitage og giver lang holdbarhed. Sålen i TPR-gummi sørger for at give godt greb ved leg på våde blade og mudrede veje.
Egenskaber for Kids' Fall Boot:
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Udvendigt materiale: Syntetisk/Gummi
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Membran: Andet
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

Se alle Hverdagsstøvler uden for

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!