Kids' Ice Boot - ID: PL10786

kampagne
BLACK WEEK

UrbergKids' Ice Boot

Størrelseguide Mere info

Mere om Kids' Ice Boot fra Urberg

Ice Kids' Boot fra Urberg er varme og behagelige vinterstøvler til børn udstyret med en ventilationsmembran, der gør dem vandtætte. Støvlerne har også to velcro-stropper, så de er nemme at tage af og på, samt reflekterende detaljer for øget synlighed i mørke.
Ice Kids' Boot har en forstærket hæl og tå, som tåler hårde skridt og giver lang holdbarhed. Sålen i TPR-gummi sikrer et godt greb under leg på is og sne.

Sål: TPR-gummi for godt greb på sne og is
For: Membran af TPU og syntetisk materiale, som ventilerer fugt fra fødderne og giver statisk vandtæthed i 4 timer
Ydermateriale: Forstærkninger af polyester og PU for slidstyrke og lang holdbarhed

Egenskaber for Kids' Ice Boot:
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Udvendigt materiale: Syntetisk/Gummi
Varmforet: Ja
Membran: Andet
Vægt pr. støvle: 325 g
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!