Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Kids' Leosen Mid - ID: PL11381

Julefest
55% - KODE

UrbergKids' Leosen Mid

Størrelseguide Mere info

Mere om Kids' Leosen Mid fra Urberg

Leosen Kids' Mid fra Urberg er en let type af støvle til aktive børn, der gerne vil kunne lege i al slags vejr. Skoene har en vandtæt membran, der holder små fødder tørre, mens velcro-lukningen sikrer, at de er nemme og hurtige at tage af og på. Ydersålen er rillet og giver godt greb på alle overflader, og tåsektionen er blevet forstærket, så skoene kan modstå slitage.
Egenskaber for Kids' Leosen Mid:
Lavet i: Kina
Last: Normal
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Skafthøjde: Medium
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Skaft længde: 12 cm
Udvendigt materiale: Syntetisk
Membran: Andet
Vandtætte: Ja
Vandafvisende: Ja
Metalpigge: Nej
Vægt pr. støvle: 246 g
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

Se alle Hverdagsstøvler uden for

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!