Kids' Merino Sock - ID: PL11054

kampagne

UrbergKids' Merino Sock

Mere info

Mere om Kids' Merino Sock fra Urberg

Kids Merino Sock fra Urberg er bløde og behagelige vandresokker til de små eventyrere. Sokkerne er lavet af en blanding af merinould og polyamid, der holder fødderne varme og tørre under lange dage med spas og leg.
  • Mulesingfri merinould
  • Designet for at sidde godt på foden ved leg og sport
  • Velegnet til vandring og fritidsaktiviteter
  • Børnestørrelser
Materiale: 80% uld, 18% polyamid, 2% elastan
Egenskaber for Kids' Merino Sock:
Skafthøjde: Medium
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Kompression: Nej
Mærket venstre/højre: Nej
Materiale: Merinould/Syntetisk
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Vandrestrømper

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!