Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Kids' Shine Shoe - ID: PL10810

Julefest
45% - KODE

UrbergKids' Shine Shoe

Størrelseguide Mere info

Mere om Kids' Shine Shoe fra Urberg

Shine Kid's Shoe fra Urberg er vandtætte hverdagssko til børn med membraner, der holder fødderne tørre, mens de ventilerer fugt. Skoene har elastisk snøring og velcrobånd, der gør det nemmere for små hænder at tage dem af og på.
Sål: TPR-gummi for godt greb under alle vejrforhold
For: Membran af TPU og syntetisk materiale for statisk vandtæthed i 4 timer, samtidig med at fugt indefra ventileres ud
Ydermateriale: Forstærkninger af polyester + PU for lang holdbarhed og beskyttelse
Egenskaber for Kids' Shine Shoe:
Lavet i: Kina
Last: Normal
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Udvendigt materiale: Syntetisk/Gummi
Varmforet: Nej
Membran: Andet
Vandtætte: Ja
Vandafvisende: Ja
Metalpigge: Nej
Vægt pr. sko: 300 g
Reflekser: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

Se alle Hverdagssko & Sneakers

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!