Kids' Winter Boots - ID: PL11787

kampagne

UrbergKids' Winter Boots

Mere info

Mere om Kids' Winter Boots fra Urberg

Kids' Winter Boots fra Urberg er varme og behagelige vinterstøvler til børn. Vinterstøvlerne har en vandtæt membran, luftigt bamsefor og gribende ydersål, der lader babyen lege uhindret i sneen.
Egenskaber for Kids' Winter Boots:
Lavet i: Kina
Last: Normal
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Udtagelig indersål: Ja
Skafthøjde: Høj
Ydersål: Gummi
For: Polyester
Skaft længde: 24 cm
Udvendigt materiale: Syntetisk
Varmforet: Ja
Membran: Andet
Vandtætte: Ja
Vandafvisende: Ja
Metalpigge: Nej
Vægt pr. støvle: 450 g
Reflekser: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet.

Mere fra Urberg

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® tager også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!