Klingre Bamboo Tee Women - ID: A041372

kampagne

UrbergKlingre Bamboo Tee Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Klingre Bamboo Tee Women fra Urberg

Klingre BambooTee Men fra Urberg er en super-blød bambustrøje til mænd. Bambus er naturligvis antibakteriel så dårlig lugt klæber ikke på beklædningen. Det absorberer fugt hurtigt og holder dig tør og regulerer din kropstemperatur - opvarmer, når du er kold og køler, når du er varm. Perfekt til hverdag eller på farten og vil føle sig frisk hele dagen. Materiale: 47,5% bambusviskose, 47,5% polyester, 5% elastan
Egenskaber for Klingre Bamboo Tee Women:
Materiale: Bambus
Lynlås: Nej
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle T-shirts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!