UrbergKutjaure Seamless Merino Mix Set Women

Kutjaure Seamless Merino Mix Set Women - ID: A032471

Størrelseguide Mere info

Mere om Kutjaure Seamless Merino Mix Set Women fra Urberg

Kutjaure Seaml. Merino Mix Set Women fra Urberg er en varm og utrolig behagelig vare til kvinder. T-shirt og bukser er lavet i et næsten fuldstændigt sømløst design for ikke at kline eller næppe mærkes i lange dage i skoven og markerne. Kutjaure Seaml. Merino Mix Set Women er stort set lavet af modal for at sikre, at beklædningen forbliver i form og er stabil, selv når den er våd og giver en blød følelse som bomuld. Merinould er en anden vigtig ingrediens i denne erstatning som Med sine naturlige egenskaber opvarmes det, når det er koldt og afkøles, når det er varmt. Den sikrer også, at dårlige lugte ikke sætter sig i beklædningen.
Materiale: 58% modal, 27% polypropylen, 15% mulesingfri merinould
URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
Egenskaber for Kutjaure Seamless Merino Mix Set Women:
Vaskes i : 30 °C
Materiale: Merinould/syntetisk
Lynlås: Nej
Vægt: 300 g
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Undertøj sæt

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!