Kutjaure Seamless Merino Mix Set Women - ID: A032471

UrbergKutjaure Seamless Merino Mix Set Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Kutjaure Seamless Merino Mix Set Women fra Urberg

Kutjaure Seaml. Merino Mix Set Women fra Urberg er en varm og utrolig behagelig vare til kvinder. T-shirt og bukser er lavet i et næsten fuldstændigt sømløst design for ikke at kline eller næppe mærkes i lange dage i skoven og markerne. Kutjaure Seaml. Merino Mix Set Women er stort set lavet af modal for at sikre, at beklædningen forbliver i form og er stabil, selv når den er våd og giver en blød følelse som bomuld. Merinould er en anden vigtig ingrediens i denne erstatning som Med sine naturlige egenskaber opvarmes det, når det er koldt og afkøles, når det er varmt. Den sikrer også, at dårlige lugte ikke sætter sig i beklædningen.
Materiale: 58% modal, 27% polypropylen, 15% mulesingfri merinould
URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
Egenskaber for Kutjaure Seamless Merino Mix Set Women:
Vaskes i : 30 °C
Materiale: Merinould/syntetisk
Lynlås: Nej
Vægt: 300 g
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Skiundertøj Sæt

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!