UrbergKyla Kid's Winter Overall + Varm Kid's Boot

kampagne

Kyla Kid's Winter Overall + Varm Kid's Boot - ID: kyla_boot

Størrelseguide Mere info

Mere om Kyla Kid's Winter Overall + Varm Kid's Boot fra Urberg

Kyla Kid's Winter Overall + Varm Kid's Boot er et prisvenligst sæt, som holder børnene varme og tørre til vinter. Kyla Kid's Winter Overall fra Urberg er en varm og skøn vinteroverall til børn. Forstærket med kraftigt polyesterstof på nedre del af buksebenet samt over bagen. Justerbar elastik i midten og under foden. Aftagelig hætte med kunstig pels samt reflekser på både ben og ærmer for øget synlighed i mørket.
Kyla Kid's Winter Overall er imprægneret med miljøvenligt Bionic Finish ECO, som er vandafvisende og sørger for at overfladen tørrer hurtigere. Imprægneringen er helt fri for fluorcarboner.
Materiale: 100% polyester

Egenskaber for Kyla Kid's Winter Overall:
Vægt: 920 g
Huvudmaterial: Polyester
Vandtæt: Nej
Membran: Nej
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 4 stk
Vindtæthed: Ja
Justerbar i talje: Ja
Polstring: Syntetisk

Varm Kid´s Boot fra Urberg er utroligt varme og rare vinterstøvler til børn. Snøring foran og teddy-for indvendigt. Foddel i gummi for at modstå vand.

Egenskaber for Varm Kid´s Boot:
Udvendigt materiale: Syntetisk/gummi
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Skaft længde: 21 cm
Kan forsynes med pigge: Nej
Membran: Nej
Vægt pr. støvle: 388 g
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!