Lightweight Folding Cot - ID: PL10638

UrbergLightweight Folding Cot

Mere info

Mere om Lightweight Folding Cot fra Urberg

Lightweight Folding Cot fra Urberg er den nye generation af camping- og eventyrlejre! Sengen er let og kompakt med en robust konstruktion, der får dig til at komme lidt væk fra jorden og dermed undgå kunde underfra om natten. Konstruktion: Aluminiumsramme med slidstærkt polyesterstof. Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for Lightweight Folding Cot:
Maksimal last: 120 kg
Total vægt: 2200 g
Ydermål LængdexBreddexhøjde 190x64x12
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 37x16x13 cm
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Campingmøbler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!