Loen Anorak - ID: A030977

kampagne

UrbergLoen Anorak

Størrelseguide Mere info

Mere om Loen Anorak fra Urberg

Loen Anorak fra Urberg er en velarbejdet anorak i unisex model. Jakken er lavet af 100% bomuld med voksoverflade for at modstå vejret og vinden, mens den ånder og frigiver fugt og overskydende varme. En lang lynlås i siden og på forsiden tilføjer yderligere ventilation og gør det lettere at sætte på jakken. Loen Anorak har to brystlommer med kontrastfarvet lynlås, justerbar hætte med aftagelig syntetisk pels og snørebånd nederst.
Materiale: 100% bomuld
URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
Egenskaber for Loen Anorak:
Vægt: 765 g
Hovedmateriale: Bomuld
For: Uforede
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Ja
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Ja
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Trekkingjakker

597.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!