Lora 3in1 PU Jacket Women - ID: PL10708

UrbergLora 3in1 PU Jacket Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Lora 3in1 PU Jacket Women fra Urberg

Lora 3in1 PU Jacket Women fra Urberg er en 3-i-1 jakke til kvinder, hvor yderjakken er i en længere model, fremstillet af vandtæt PU med svejsede sømme. Den ydre jakke har to lommer foran, en lynlås midt på foran med en knaplås, hvor nogle knapper er synlige, og andre er skjult. Der er også en hætte med løbegang og maller i ærmegabet til ventilation. Manchetterne kan justeres med en knap, og der er en slids bagpå for bedre bevægelighed. Den indre jakke er i en kort model og vatteret, så den varmer dejligt på kølige dage. To sidelommer med lynlås, krave og lynlås midt foran. Den indre jakke kan fastgøres til den ydre jakke ved hjælp af en lynlås. Perfekt tøj hele året, som kan bæres hver for sig eller sammen!

Ydre jakke:
100% polyester med PU-belægning.
Indre jakke:
100% nylon.
Vattering (indre jakke):
100% polyester.
Egenskaber for Lora 3in1 PU Jacket Women:
Materialer indre jakke: Nylon
Vandtæt: Ja
Vægt: 824 g
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 4 stk
Vandsøjletryk: 3000 mm
Vindtæthed: Ja
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle 3 i 1 Jakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!