Lyngen Merino T-shirt Women's - ID: PL10586

UrbergLyngen Merino T-shirt Women's

Størrelseguide Mere info

Mere om Lyngen Merino T-shirt Women's fra Urberg

Lyngen Merino T-shirt Women´s fra Urberg er en tynd og stilfuld t-shirt til kvinder, fremstillet af 100% merinould, der naturligt regulerer sig efter din kropstemperatur - den varmer, når det er koldt, og køler, når det er varmt. Materiale: 100% mulesingfri merinould
Egenskaber for Lyngen Merino T-shirt Women's:
Materiale: Merinould
Knaplukning: Nej
Lynlås: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle T-shirts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!