Men's Lyngen Merino T-Shirt 2.0 - ID: PL11450

UrbergMen's Lyngen Merino T-Shirt 2.0

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Lyngen Merino T-Shirt 2.0 fra Urberg

Men's Lyngen Merino T-Shirt 2.0 Urberg er en klassisk t-shirt til mænd. T-shirten er lavet af blød, tynd merinould og er syet med med raglanærmer, der forhindrer hudirritationer, når du har rygsæk på. Det traditionelle vaskemærke i nakken er erstattet af et tryk, som også minimerer risikoen for ubehag, når du er aktiv.
Materiale: 100% uld
Fibre: 18,5 mikron
Egenskaber for Men's Lyngen Merino T-Shirt 2.0:
Knaplukning: Nej
Materialevægt: 180 g/m2
Pasform: Normal
Materiale: Merinould
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Mulesing-fri uld: Ja
Lynlås: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle T-shirts

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!