Men's Vidsel Bamboo T-Shirt - ID: PL11468

Ny!

UrbergMen's Vidsel Bamboo T-Shirt

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Vidsel Bamboo T-Shirt fra Urberg

Vidsel Bamboo T-shirt Men's fra Urberg er en klassisk t-shirt til mænd, der fungerer lige så godt til bjergvandringen som dovne dage i solen. T-shirten er lavet i en blød og behagelig blanding af bambusviskose og polyester, og har lidt elastan i sig for bedre pasform og komfort.
Materiale: 48% viskose, 47% polyester, 5% elastan
Egenskaber for Men's Vidsel Bamboo T-Shirt:
Knaplukning: Nej
Pasform: Normal
Materiale: Viskose
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Lynlås: Nej
Vægt: 180 g
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle T-shirts

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!