Merino Bamboo Beanie - ID: A045434

UrbergMerino Bamboo Beanie

Mere info

Mere om Merino Bamboo Beanie fra Urberg

Merino Bamboo Beanie fra Urberg er en hue til alle som passer til dine fritidsaktiviteter. Fabric: 70% mulesing free merino wool, 30% bamboo viscose
Egenskaber for Merino Bamboo Beanie:
Materiale: Merinould
For: Nej
Membran: Nej
Ventileret: Ja
Vindtæthed: Nej
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Huer & halstørklæder

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!