kampagne

UrbergMerino Tube

Mere info

Mere om Merino Tube fra Urberg

En blød og behagelig tub fra Urberg. Den er lavet af 100% mulesingfri merinould og syet med sømme, der ikke gnaver. Merino uldens egenskaber sikrer, at tøjet varmer, når der er behov for det, og køler af når det er nødvendigt, så din kropstemperatur når et behageligt niveau. Det har også naturlige antibakterielle egenskaber, så tøjet ikke absorberer ubehagelig lugt, og overleve mange gange blot ved at blive luftet i stedet for at blive vasket. Ulden væger også fugt væk fra kroppen og tørrer hurtigt.
Funktioner:
• En bred vifte af anvendelser
• Blød og behagelig
• God temperaturkontrol
• Naturlige antibakterielle egenskaber
• 1 Størrelse
• Materiale: 100% mulesingfri merionould

Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
Egenskaber for Merino Tube :
Materiale: Merinould
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Halstørklæder & Hals Gaiter

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!